Salutări!

Eu sunt Mihai Axinte, fondatorul Slick Drum Events. Iată că am creat o companie nouă – Interstellar Events – dedicată atît clienților noștri fideli, cît și celor noi, în căutare de programe artistice premium și inedite pentru team building, petrecere corporate sau petrecerile și evenimentele pentru copii organizate de noi special pentru companii.

 

Am început acum 15 ani din pasiune pentru percuție, actorie și oameni. Am plecat la drum singur cu puține instrumente și accesorii, cât să-mi ajungă pentru teambuilding-uri mici și mijlocii.

 

În scurt timp lucrurile au escaladat, cererile au crescut și echipa s-a mărit. Așa am ajuns, la nici un an de la înființare, să luăm parte la evenimente cu peste 3000 de oameni.

Slick Drum Events Interstellar Events Mihai Axinte Sala Colorata tobe africane percutie interactiva tetru boomwhackers muzica live programe pentru echipe team building

Despre Echipa

Astăzi, echipa este formată din 47 de actori, muzicieni profesioniști, entertaineri și fotografi. În ultimii ani, ne-am dezvoltat și mai mult serviciile, pe lângă momente de enertaiment, oferim și:

 

  • Transport
  • Cazare
  • Programe indoor și outdoor
  • Documentarea evenimentului prin fotografii sau video

Da-i energie evenimentului tău!

Ne place să spunem că noi oferim energie oamenilor pe care-i întâlnim. Cum? Prin muzică, percuție, zâmbete și multă mișcare. Așadar, dacă organizezi un eveniment intern sau extern și îți dorești ca participanții să lucreze împreună, să se distreze sau, pur și simplu să ia o pauză, suntem aici pentru tine.

 

Oferim: activări la teambuilding, petreceri de companie, ice breaker la conferințe, teatru de improvizație, percuție sau, chiar ceva mai inedit, workshop-uri de yachting și caiace.

Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este sa iubești ceea ce faci!

La fel cum spune și această expresie a lui Steve Jobs, noi iubim ceea ce facem. Toate serviciile pe care le oferim acum s-au transformat din pasiuni în job. Înainte să ajungem aici am studiat actoria și percuția și am adunat multe ore de evenimente.

 

De la 4-5 evenimente pe an, acum am ajuns la 300 de evenimente anual. De la petreceri pentru copii, zile de naștere, petreceri corporate, zilele orașului și evenimente stradele, ne mândrim că le-am făcut bine pe toate și ne-am adus energia acolo unde ni s-a cerut.

Team building cu dans Mihai Axinte
Team building si distractie cu tobe africane is percutii teatru si dans
dans pentru echipa ta Mihai Axinte team building companie corporatie