DANS DANS DANS

 

Team building în pași de dans

Noi producem programe cu o misiune precisă: să consolideze relațiile din cadrul echipei și să motiveze echipa pentru a crește gradul de performanță în companie. Dansul, ca activitate de team building, se mulează perfect, deoarece ajută echipa să dezvolte abilități noi prin metode alternative (împreună cu programele muzicale și cele sportive).

 

Scopul acestei activități de team building este să crească gradul de interacțiune din echipă, gradul de asertivitate, empatie și să se lucreze mai productiv în companie. Încrederea pe care trebuie să o ai în colegii tăi, va fi primul punct de plecare, iar restul va fi pur și simplu dans.

 

Dansează cu echipa e o activitate foarte energică și distractivă. O activitate în care participanții învață prin mișcare și dans elemente de bază ale dezvoltării echipei (comunicare, cooperare, lăsarea de la sine, cum să conduci, cum să te lași condus).

 

Ne mulăm pe majoritatea stilurilor de dans. Putem începe cu un vals vienez și să ajungem la Rock & Roll. Stilurile de dans propuse de trainerul nostru: vals vienez, vals lent, tango, mambo, jive, cha cha cha, rumba, kizomba, salsa, sarbe, hore, etc.

 

Facem coregrafii simple și complexe de dans în funcție de energia sălii. Dansul e foarte molipsitor, dacă te prinde foarte greu te lasă. Dansul este viață, fără el ar fi o monotonie completă.