Salut!

Eu sunt Mihai Axinte, (https://mihaiaxinte.ro/),  fondatorul Slick Drum Events. Iată că am creat o companie nouă – Interstellar Events.

Aceasta este dedicată atît clienților noștri fideli, cît și celor noi, în căutare de programe artistice premium inedite pentru team building, petreceri corporate sau petrecerile și evenimentele pentru copii organizate de noi special pentru companii.

https://interstellar-events.ro/evenimente-pentru-copii/

Am început acum 15 ani din pasiune pentru muzică, percuție, actorie și oameni. Am plecat la drum singur cu puține instrumente, echipamente tehnice  și accesorii, cât să-mi ajungă pentru teambuilding-uri mici și mijlocii.

https://interstellar-events.ro/clasic-drum-circle/

În scurt timp lucrurile au escaladat în cel mai profesionist mod, cererile au crescut și echipa s-a mărit. Așa am ajuns, la nici un an de la înființarea companiei noi, să luăm parte la evenimente cu peste 3000 de oameni în public oferind servicii de calitate pentru companii renumite

https://interstellar-events.ro/portofoliu/

Mai multe informații despre activitatea mea artistică precum și hobby-urile mele sunt disponibile pe

https://mihaiaxinte.ro/

Slick Drum Events Interstellar Events Mihai Axinte Sala Colorata tobe africane percutie interactiva tetru boomwhackers muzica live programe pentru echipe team building

 Echipa

Astăzi, echipa este formată din aproximativ 69 colaboratori – actori, muzicieni profesioniști, dansatori, animatori, toboșari, MC și experți în foto/video pentru reușita deplină a evenimentului. În ultimii ani, ne-am dezvoltat și mai mult serviciile, pe lângă momente de entertainment, oferim și:

 

  • Transport
  • Cazare
  • Programe indoor și outdoor
  • Documentarea evenimentului prin fotografii sau video

Dăm energie evenimentului tău!

Ne place să spunem că noi oferim energie oamenilor pe care-i întâlnim. Cum? Prin muzică, percuție, zâmbete și multă mișcare. Așadar, dacă organizezi un eveniment intern sau extern și îți dorești ca participanții să lucreze împreună, să se distreze sau, pur și simplu să ia o pauză, suntem aici pentru tine.

 

Oferim: activări la teambuilding, petreceri de companie, ice breaker la conferințe, teatru de improvizație, lecții și workshopuri de dicție, percuție interactivă, lecții de tobe, achiziții de instrumente sau, chiar ceva mai inedit, workshop-uri de yachting și caiace.

Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este sa iubești ceea ce faci!

La fel cum spune și această expresie a lui Steve Jobs, noi iubim ceea ce facem. Toate serviciile pe care le oferim acum s-au transformat din pasiuni în job. Înainte să ajungem aici am studiat actoria și percuția și am adunat multe ore de evenimente.

 

De la 4-5 evenimente pe an, acum am ajuns la 300 de evenimente anual. De la petreceri pentru copii, zile de naștere, petreceri corporate, zilele orașului și evenimente mari stradale, ne mândrim că le-am făcut bine pe toate, am distribuit exact echipa de care era nevoie pentru fiecare act artistic (ceea ce duce la succesul evenimentului) și ne-am adus energia creativă și pozitivă acolo unde am fost chemați.

Evenimente pentru copii cu tobe africane percutie interactiva scoala altfel gradinita distractie cu muzica live
Petreceri copii petrecere tobe africane percutie Mihai Axinte
tobeafricaneteambuildingMihaiAxinte