Feed-back-Sorina-Ivan-Mare-tobe-retreat-yogq

Echipa este formată din actori, percuționiști, muzicieni, scriitori și dansatori precum și fotografi cu experiență în domeniile respective de activitate, cu diplome de licență, experiență și expertiză în sfera evenimentelor arstistice.

Dintre aceștia amintim doar cîțiva: Andra Mirescu, Andreea Gaica, Aurel Ciucur, Ioana Corina Mihailă, Vlad Popescu, Vlad Ștefanescu, Bîcleșanu Cristian. Florina Popescu, Delia Riciu, Pavel Bîrsan, Mihai Ioniță, Cornel Mihalache, Alexandra Axinte, Cosmin Băraru, aceștia fiind doar o mică parte din echipa noastră de colaboratori.

Dintre întrebările frecvente pe care le primim:

1. Care este numarul minim de persoane care poate participa la un eveniment cu percuție interactivă ?

Numarul minim recomandat din experiența noastra este de 10 participanți, ca sa fie și atmosferă de echipă și să simtă ca fac muzică împreuna precum o orchestră. Numărul maxim? Pînă acum a fost 3000 dar pe viitor suntem deschiși la noi provocari.

2. Workshopurile și evenimentele cu percuție interactivă se pot face și în limba engleză?

Desigur, este o solicitare primita destul de des atît la petrecerile de copii cît și în cadrul programelor de corporate team building.

3. Există vreun program potrivit pentru un grup de părinți cu copii ?

Întotdeauna percuția armonizează grupul și creează starea de bine si de conexiune prin muzică, așa că este chiar recomandat ca și parinții să participe alaturi de copii, sa cînte și să se bucure de instrumente alături de aceștia.

4. Ce se poate face în pauza unei conferințe ?

În funcție de dorințele clientului putem organiza un ice breaker cu percuție și dans, menit sa energizeze și să distreze grupul precum si un moment de Haka. Descrierile pentru fiecare în parte pot fi gasite pe în secțiunile siteului nostru.

5. Se poate organiza un team building și pentru 100 de persoane, toți cu instrumente?

Sigur că da (pentru noi este chiar un grup mic) cu mențiunea ca instrumentele sunt de mai multe feluri. Asta creează diversitatea melodiei și fiecare echipa (pentru ca îi imparțim în echipe, în acest caz cate 25 pers în echipă) primește cate un trainer și un team leader.

6. Unde putem găsi filme cu activitățile voastre?

Conform contractelor pe care le semnăm cu clienții noștri nu avem acceptul să postăm online filme sau fotografii cu angajații acestora sau cu evenimentul în sine. Filmele de prezentare se pot viziona pe laptop în cadrul unei întalniri la noi la birou sau la client, în vederea unei colaborări.

Considerăm ca experiența noastră, instrumentele de cea mai bună calitate și echipa foarte bine pregatită ne recomandă să dăm culoare evenimentului vostru. Din respect pentru participanții la programele noastre nu punem în spatiul public filme, iar cînd punem pozele cerem acceptul.

 

FEED-BACK

‘’Sincer, feedback-ul ar trebui să aibă și un gînd despre cum ar fi putut să fie momentul respectiv mai reușit, dar eu nu am ce să adaug pentru că, sincer, a fost un moment foarte fain.

Ai reușit să ridici în picioare toată sala și să ne rupi de orice gînd sau grijă am fi avut pînă am rîs cu lacrimi. Practic întreaga echipă a captat atenția absolut tuturor oamenilor care erau acolo. Eu am rămas impresionată.

Știu că m-am întors catre prietena mea cu care venisem la eveniment și prima ei propoziție dupa spectacol a fost: omul asta trebuie să fie chemat la evenimentele noastre. Deci sunt convinsă că ai lasat o impresie foarte bună nu doar asupra mea.

Și bineînteles sunteți foarte talentați, dar asta nici măcar nu mai are sens să zic:)))’’ (Diana Buzoianu)

„I-am văzut pe cei de la Slick Drum – Events la evenimentul DOR Live la TNB și atunci a fost prima și singura dată când m-am simțit parte dintr-o formație. De obicei fac team building cu tobe africane, percuție şi teatru interactiv.

Tu, ca spectator, nu mai stai afundat în scaun, uneori chiar absent, ci ești o piesă importantă din toată orchestra, pentru că trebuie să fii cu adevărat prezent ca să poți să bați din palme sau să chiui fix atunci când Mihai Axinte face semnul potrivit.

Dar fix fix atunci, căci altfel strici joaca. Iar experiența în sine este terapie prin râs (are Mihai grijă de asta), muncă de echipă, și, bineînțeles, un soi de mindfulness” (Oana R.)