Program disponibil indoor și outdoor. Număr participanți: între 10 și 2000.

 

Energizăm și îi dăm sens si ritm evenimentului tău tau fie că este o conferință, petrecere de Crăciun, un flash mob, team building sau doar o petrecere la piscină. Colaborăm  cu dansatori profesioniști care animă echipa ta în combinație cu percuție live, echipa de MC bine pregătiți, un DJ bine ales, sonorizări și echipamente de top, precum și o echipă creativă și bine organizată care să vină cu ideile pentru logistică și partea artistică.

Dacă deja ai un plan și o viziune pentru evenimentul tău noi suntem nerăbdatori să ne mulăm pe ideile tale.  Dacă nu, construim conceptul evenimentuului tău pornind de la zero, în funcție de buget și necesități tehnice și artistice.

Cu ajutorul unui videoproiector asigurăm imaginile cele mai potrivite pentru dansul în sincron. Acesta transformă echipa iar repetițiile în prezența artiștilor profesioniști pun accent pe disciplină și mai ales pe distracție, sudarea echipei, deschidere în acceptarea propunerilor de idei coregrafice ale participanților.

La final fiecare participant primește filmarea cu montajul evenimentului și (dacă se optează pentru această variantă) cate un instrument de percuție cadou din partea companiei – acestea generează costuri suplimentare și pot fi personalizate – (tuburi pe note muzicale, maracas, clave, etc.).

 

În cazul în care se solicită se poate combina cu alte două sau trei servicii ca să umple ca spațiu de desfățurare programul unei zile întregi de team-building, iar la finalul zilei vă putem aduce o trupa de muzica și un DJ bun care sa întrețină petrecerea, care se poate transforma la cerere într-o petrecere cu tematică, documentată foto-video.

 

Printre toate acestea putem strecura în funcție de dorințele clienților activități outdoor, drumeții organizate, echitație (lucrăm cu cele mai importante centre din țară) plimbari cu ATV, treasure hunt, paintball, foc de tabără, show de jonglerie cu foc în jurul focului de tabără, muzică folk live la cerere,etc. Limita este doar imaginația noastră și a clienților !

                                                          Suntem arhitecți de evenimente si doctori de echipe !