Program disponibil indoor și outdoor. Număr participanți: între 20 și 2000.

 

Energizăm și dăm sens evenimentului tau fie că este o conferință, petrecere de Crăciun, un flash mob team building sau doar o petrecere la piscină. Ne folosim de dansatori profesioniști care să anime echipa ta în combinație cu percuție live, echipa de MC bine pregătiți, un DJ bine ales, sonorizări și echipamente de top, precum și o echipă creativă și bine organizată care să vină cu ideile pentru logistică și partea artistică.

 

Dacă deja ai un plan și o viziune pentru evenimentul tău noi suntem nerăbdatori să ne mulăm pe ideile tale.  Cu ajutorul unui videoproiector asigurăm imaginile cele mai potrivite pentru dansul în sincron. Acesta transformă echipa, repetițiile în prezența artiștilor profesioniști pun accent pe disciplină și mai ales pe distracție, sudarea echipei, deschidere în acceptarea ideilor coregrafice ale participanților.

 

La final fiecare participant primește filmarea cu montajul evenimentului și dacă se optează pentru această variantă cate un instrument de percuție cadou din partea companiei – acestea generează costuri suplimentare – (tuburi pe note muzicale, maracas, clave).

 

În cazul în care se solicită se poate cupla cu alte două sau trei servicii ca să umple ca spațiu programul unei zile întregi de team-building, iar la finalul zilei vă putem aduce o trupa de muzica și un DJ bun care sa întrețină petrecerea, care se poate transforma la cerere într-o petrecere cu tematică, documentată foto-video.

 

Printre toate acestea putem strecura în funcție de dorințele clienților activități outdoor, drumeții organizate, echitație (lucrăm cu cele mai importante centre din țară) plimbari cu ATV, treasure hunt, paintball, foc de tabără, show cu foc in jurul focului de tabără, muzică folk live la cerere,etc. Limita este doar imaginația noastră și a clienților !