Evenimente pentru copii

 

În sferă evenimentelor pentru copii suntem specializați pe petreceri cu tobe africane și percuții, pe care le desfășurăm în România de mai bine de 10 ani. Am pus zeci de mii de copii și adolescenți în contact cu instrumentele, stârnind pasiuni și poate uneori schimbînd destine.

 

În decursul timpului am dezvoltat noi programe adiacente produsului principal cu percuție ceea ce facem și acum cu fiecare client în parte – creăm un concept nou și îl adaptăm cerințelor și ideilor acestora. Dispunem de o echipă extrem de creativă și avem disponibili colaboratori actori și animatori profesioniști, personaje, prințese, show de dans, karaoke, mascote pe picioroange, magician, mimi etc.

 

La petrecerile și evenimentele interactive cu tobe venim cu percuții africane – Djembe- pentru toți copiii, instrumente mici de percuție și setul mare de baterie și facem ritmuri împreună iar, în același timp, învățam despre instrumente, numele acestora precum și povestea tobelor. La final fiecare copil va face cîte un solo la setul mare de baterie, iar apoi – de ce nu ? – ni se vor alătura și părinții ! În funcție de numărul de participanți crește și numărul de traineri prezenți din partea noastra, astfel încat dacă la un grup de 20 copii este necesar un singur trainer, la un grup de 100 copii vor fi prezenți trei entertaineri. Ca să fie totul complet aducem si instalația de sonorizare la cerere, mașina de baloane sau de fum, piniata sau baloane cu heliu.

 

Durata programelor se adaptează la fiecare eveniment în parte, totul fiind personalizabil și se stabilește telefonic sau în cadrul unei întalniri. Ne place să onorăm ideile clienților noștri sau să le propunem idei noi, uneori inventînd special pentru aceștia conceptul evenimentului de la zero, rezultînd concepte inedite si unice pe piață.

 

Programul cu tobe se potrivește cu succes pe lîngă zilele de naștere și în cadrul programului Saptamana Altfel, la festivaluri (B-fit in the street, La Pas pe Calea Victoriei, Ion Creangă), la evenimente speciale în spații comerciale, petreceri corporate de copii, etc.

Realizam evenimente interactive pentru copii!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.