Haka (Participanți 20+) Dificultate medie. Indoor sau outdoor

 

Fiind la bază un dans vechi Maori din Noua Zeelandă, Haka este încă folosit în prezent inclusiv de echipa de rugby a acestei țari. Acesta este un mod de exprimare al durerii și al bucuriei, al unui mesaj clar, care merge dincolo de cuvinte, în care limbajul non-verbal are un rol foarte important. Momentele în care acesta este folosit variază foarte mult: lupte, avertismente, funeralii, sărbători, evenimente speciale etc.

 

Îți propunem să încerci acest dans neconvențional alături de echipa ta. Fiecare grup va avea propria haka. Grupul va trage la sorți momentul reprezentativ pe care îl va transmite în acest fel, urmând ca celelalte echipe să ghicească. Fiecare echipă se poate folosi de de dans, cuvinte, machiaj, accesorii, de urale, strigături etc.

 

Trainerii noștri vă vor ajuta pe tot parcursul programului cu idei, vă vor susține pentru a vă pune în practică alegerile prin materiale ajutătoare, îndrumare și suport tehnic și vă vor arăta materiale video și foto cu ajutorul cărora să vă inspirați.

 

Obiective:

 

  • Dezvoltarea creativității
  • Folosirea ideilor inovative ale colegilor;
  • Imbunătățirea comunicarii și colaborării;
  • Dezvoltarea exprimarii verbale și non-verbale;
  • Ieșirea din zona de confort.
MIhai Axinte sustine spectacol interactiv cu percutie tobe africane haka team-building
MihaiAxinteactorpercutionistTNBspectacol interactivcomapnieteam buildingcorporate