IMNUL ECHIPEI TALE

 

Alegem împreună instrumentele care pot contura imnul echipei, venim cu o echipa tehnică (studio mobil), doi muzicieni, chitară, orgă elecronică, sonorizare pentru muzică live, flip chart, foi, pixuri, carioci, entuziasm, etc.

Dacă targetul este competitivitatea îi impărțim pe participanți în echipe iar fiecare echipa ramîne cu un trainer muzical cu care va compune imnul în viziunea lor.

Totul pornește de la o linie melodică aleasă de comun acord cu echipa respectivă, apoi se repetă/compune linia de chitara și orgă, linia de percuție, ritm, armonie, iar fiecare echipa este provocată cu ajutorul trainerului sa își compuna propriile versuri pentru melodie – strofe și refren – precum să își aleagă și numele melodiei proaspăt compuse de ei. Se poate merge pe compoziții ad-hoc sau pe coveruri de piese celebre.

După pauză se începe înregistrarea creațiilor muzicale pe rînd, în timp ce celelalte echipe își cizelează melodiile sau asista la procesul de imprimare.

 

La final urmează prezentarea pieselor și un scurt debriefing în cadrul căruia se pot discuta fictiv și strategii de a promova piesele respective spre a obține succes în lumea muzicală.

Dupa câteva zile de masterizare în studio sau a doua zi dacă este un eveniment cre durează mai mult fiecare participant primește piesele un cd personalizat sau se poate primi piesa pe suport digital, urmînd ca cei din companie să o trimită la rîndul lor angajaților.

 

Cu cele aproximativ 1500 de instrumente din dotarea noastră sigur ajungem la o variantă comună. Durata 3 sau 4 ore, in funcție de complexitatea aleasă.

Participanți: între 15 și 150. Maxim 300

Slick Drum Events interstellar events echipa percutie interactiva la Teatrul National Bucuresti public muzica live tobe africane
Echipa teambuilding companii corporate events Mihai Axinte Interstellar Events