INSTRUMENTE NECONVENȚIONALE (ECO)

 

A venit momentul să construim singuri instrumentele care pot fi sticle de plastic umplute cu diverse obiecte, din metal, din tot felul de capace și alte improvizatii ca să salvăm planeta și să ne distrăm în același timp.

 

Această activitate va sparge barierele dintre participanți și va oferi o experientă de neuitat de lucru în echipă, personalizată conform discuțiilor preliminare dar și spontan dupa energia echipei, comunicare la unison și cooperare armonioasă cu ajutorul unui limbaj dincolo de cuvinte: RITMUL. Energie pură. Ritmul este trupul palpabil al unei energii (Vasile Pîrvan)

 

Toți participanții vor avea o voce comună și aceeași misiune. Echipa va fi ghidată de trainerii noștri, actori profesioniști. Folosind instrumente creative și noncovenționale echipa va crea imnul companiei. Datorită instrumentelor și trainerilor acesta va ieși, cu siguranță, inedit și unic.

 

Grupul va trece rapid de la haos la armonie, de la lipsa de energie la energizare maximă. Entuziasmul și ritmurile simple dar contagioase propuse de facilitatorii noștri vor „prinde” rapid și vor crea o atmosferă de neuitat.

 

Fiecare participant va contribui la conducerea orchestrei și își va face vocea auzită în timpul cântecelor. Participanții vor învăța diverse ritmuri, diferite secțiuni ale sălii vor menține aceste ritmuri diferite, prin combinarea acestora obținându-se efecte auditive și emoționale deosebite.

 

În final, participanții vor crea propriul ritm: ritmul companiei. Și mai mult decât atât, vor pleca energizati și încântați de ceea ce au facut atât ca indivizi cât și ca echipă.

 

La cerere piesa principală poate fi imprimată și masterizată iar la plecare o vor primi pe CD.