SLICK DRUM SHOW

 

Varianta pentru grupuri mai mici (între 15 și 100 participanți) a Ritmului echipei tale ne prezintă doi actori pe scenă, Mihai Axinte (Percuție și MC) și Vlad Galațianu (chitara și voce), în sală regăsim instrumentele de percuție (majoritatea tuburi) și se bazează pe proiecții cu și despre ritm, pe umor și destindere, pe hituri celebre reinterpretate amuzant de cei doi protagoniști și pe alte câteva ingrediente surpriză de mare impact.

 

Se poate cupla cu alte doua sau trei servicii ca să umple ca spațiu programul unei zile întregi de team-building, iar la finalul zilei vă putem aduce o trupa de muzica și un dj bun care sa întrețina petrecerea.

Printre toate acestea putem strecura în funcție de dorințele clienților activități outdoor, drumeții organizate, echitație (lucrăm cu cele mai importante centre din țară) plimbari cu ATV, treasure hunt, paintball, foc de tabără, show cu foc in jurul focului de tabără, muzică folk live la cerere,etc. Limita este doar imaginația noastra si a clienților  !

hakaspectacolteambuildingMihaiAxinteactorpercutie
Team building cu tobe africane si boomwhackers la o conferinta icebreaker energiser echipa distractie cu ritm