Ritmul și piesa echipei tale (produs Premium)

 

CUM  SE DESFĂȘOARĂ ?

 

Înainte de eveniment

 

Se alege o melodie care să reprezinte compania. Se stabilește de comun acord pornind de la sugestiile directorului de programe artistice. Se poate opta și sa implicăm un scriitor profesionist pentru a crea strofele personalizate pe sloganul companiei.

 

În timpul evenimentului

 

La începutul evenimentului va fi cântată melodia aleasă la toate instrumentele disponibile, pentru ca echipa să se obișnuiască cu ea. După o scurtă introducere amuzantă și împărțirea participanților în echipe, fiecare grup va merge într-o sală separată pentru a învăța linia melodică la instrumentul repartizat grupei împreună cu trainerii nostrii.  Apoi fiecare echipă va compune versuri și refern pentru linia melodică aleasă. Instrumentele de percuție vor umple participanții de energie, îi vor face să cânte la unison, îi vor face să realizeze puterea pe care o are o echipă dacă lucrează împreună și urmează același ritm, sub bagheta unui dirijor bun. După ce sunetul uniform va fi atins, membrii echipei vor simți satisfacția de a lucra împreună și își vor da seama că au devenit un grup unit.

 

Obiective atinse la finalul workshop-ului

 

Unde se poate realiza: indoor

Nr. persoane: 40-500

Durată: 1h – 1h 30 min sau 3h cu o pauza. Varianta extinsă dureaza 6 ore cu 3 pauze și un studio mobil de înregistrare iar a doua zi fiecare participant primește cate un CD cu piesa înregistrată dar și cu documentarea video a evenimentului, deja montată de specialistul nostru.

Limba: română/engleză

 

Încurajarea colaborării între participanți;

Unirea grupului;

Stimularea aderării la valorile de

responsabilitate socială ale companiei;

Promovarea unui mesaj social;

Crearea unui cadru realaxant și

amuzant.

 

INSTRUMENTE DISPONIBILE

 

  • Tobe africane Djembe;
  • Maracas;
  • Tamburine;
  • Claves;
  • Instrumente neconvenționale;
  • Instrumente haioase;
  • Tuburi colorate pe note (Boomwhackers)
  • Ukulele

Se poate cupla cu alte doua programe ca sa umple ca spațiu programul unei zile întregi de team-building, iar la finalul zilei vă putem aduce o trupa de muzica și un dj bun care sa întrețina petrecerea.

Printre toate acestea putem strecura în funcție de dorințele clienților activități outdoor, drumeții organizate, echitație (lucrăm cu cele mai importante centre din țară) plimbari cu ATV, treasure hunt, paintball, foc de tabără, show cu foc in jurul focului de tabără, muzică folk live la cerere,etc. Limita este doar imaginația noastra si a clienților !

Team building tobe africane percutie tubuci colorate pe note echipa construim muzica live Mihai Axinte
Boomwhackers Romania tuburi colorate team building spectacol interactiv compania ta